Ignis Brandpreventie

De specialist in bouwkundige brandpreventie

Het preventief beheersen van de gevolgen van de brand is een steeds belangrijker wordend onderdeel van het totale bouwproces. Het kunnen redden van levens alsmede het beperken van grote economische schade aan gebouwen bij brand is daarbij vanzelfsprekend. Ignis Brandpreventie is vanuit dit idee ontstaan.

Kennis, kunde en het beheersen van de specifieke regelgeving omtrent brandpreventie is onontbeerlijk om op de juiste wijze een bijdrage te leveren aan het brandveiliger maken van gebouwen. Bij ons staan veiligheid en het vakkundig uitvoeren van brandpreventieve werkzaamheden daarom hoog in het vaandel.

Ignis Brandpreventie is opgericht door GDS Bouwsystemen BV en Van de Wiel Complete Afbouw. Door de ervaring die in meer dan een decennia in de bouw is verworven toe te passen, heeft Ignis alle specialistische kennis in huis om al tijdens de ontwerpfase te adviseren en vanzelfsprekend ook tijdens de uitvoering de complete passieve bouwkundige brandpreventie op zich te nemen.

Bovendien is Ignis ook uitermate flexibel in de inzet van vakbekwaam personeel, goede aansturing op de bouwlocatie en het opwaarderen van eigen kennis omtrent regelgeving. Kortom, Ignis Brandpreventie uw partner in brandwering.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren op basis van uw wensen. Voor meer informatie kunt u bellen met telefoonnummer
073 – 522 00 88 of mail naar info@ignis-brandpreventie.nl

Glenn Simon
Directeur