Burg. Feithplein – Voorburg

De huidige kantoorpanden, het zwembad en het theater Ludens aan het Burgemeester Feithplein in Voorburg worden getransformeerd en te vergroot en hierdoor krijgen de gebouwen en buitenruimte een nieuw ontwerp.

De huidige kantoorpanden worden omgezet naar woningen en het theater krijgt een nieuwe ingang met een theatercaf√©. Het huidige kantoorgebouw Feithplein 94-110 krijgt een opbouw van drie lagen. Het kantoorpand aan de zijde van het Noteboompark, Feithplein 11-20, zal eveneens worden voorzien van drie extra verdiepingen. Het betreft een mix tussen huur- en koopwoningen welke ieder worden voorzien van een eigen buitenruimte. De transformatie en toevoeging van nieuwe bouwlagen bieden ruimte aan in totaal 117 appartementen. Op de onderste lagen bevinden zich met name commerci√ęle ruimten, horeca en mogelijk een uitbreiding van het theater. Tevens zullen de gevels van de kantoorgebouwen grotendeels worden verduurzaamd en vernieuwd.

Ignis brandpreventie gaat hier doorvoeringen en sparingen voorzien van brandwerende afdichtingen en tevens de hoofddraagconstructie brandwerend bekleden. Wij werken hier samen met Van de Wiel Afbouw die hier de afbouw verzorgt.

burgfeithpleinkuipercompagnonse