Inntel Hotel – Scheveningen

Onderdeel van de herontwikkeling is het ontwerp en de realisatie van een hotel voor Inntel Hotels op de kop van het havenhoofd, waarbij deze iconisch het einde van de Scheveningse boulevard en de entree van de haven markeert. Het hotel is met 226 kamers ongeveer 11.000 m2 bruto vloeroppervlakte groot. Op de begane grond bevinden zich de receptie, het restaurant en de bar. De bovenste verdieping bevat onder andere een wellness met binnenzwembad en dakterras.

Op de kop van het Noordelijk Havenhoofd in Scheveningen markeert het Inntel Hotel Den Haag Marina Beach het einde van de boulevard en de entree van de haven. Het hotel van circa 11.000 m2 omvat 226 kamers, een restaurant, bar en wellness faciliteiten. De realisatie zal eind 2020 afgerond zijn.

De architectuur van het hotel verwijst naar de dynamiek bij de start van een zeilrace, met opbollende zeilen in de wind. Op de begane grond zit een restaurant met terras, bovenin de welness met zwembad en een dakterras met zicht over de haven en zee.

Ignis brandpreventie gaat hier doorvoeringen en sparingen voorzien van brandwerende afdichtingen en tevens de hoofddraagconstructie brandwerend bekleden. Wij werken hier samen met Van de Wiel Afbouw die hier de afbouw verzorgt.

inntel