van der Valk – Tiel

Wethouder Corry Van Rhee- Oud Ammerveld heeft samen met Gert-Jan van der Valk en zijn moeder Toos van der Valk op 20 maart de officiƫle eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van Van der Valk Hotel Tiel. Het bestaande gedeelte van het hotel zal een aangrijpende verbouwing ondergaan.

Gert-Jan van der Valk: “We hebben lang naar dit moment toegewerkt. Het slaan van deze eerste paal staat symbool voor Hotel Tiel 2.0.” Oplevering van het hotel zal om en nabij mei 2015 zijn. Het gebouw wordt 17 etages hoog, bevat 200 hotelkamers, suites, vergaderzalen, congreszalen, een fitness, zwembad, wellnessfaciliteiten en een skybar met op de 17de etage een terras op 56 meter hoogte. Ook komt er een casino met 900m2 aan speelautomaten.

Het hotel zal zich zowel op de zakelijke als de leisuremarkt richten. Het hotel verwacht veel van de komst van de Logistieke Hotspot Rivierenland. Voor wat betreft de leisuremarkt zal hechter worden samengewerkt met het RBT Rivierenland.

Ignis brandpreventie gaat hier de doorvoeringen en sparingen van brandwerende afdichtingen voorzien. Wij werken hier samen met Van de Wiel Afbouw die hier de afbouw verzorgt.

vd-valk